Over ons

In deze pagina proberen we je zo goed mogelijk te informeren over wie zijn zijn en wat wij precies doen. Zakelijk Ondernemen werd in 2020 opgericht om (toekomstige) ondernemers op de hoogte te houden van alle nieuwtjes binnen de ondernemerswereld. Via Zakelijk Ondernemen vind je naast actuele berichten, blogartikelen en tips & tricks om te ondernemen. Er wordt veel informatie over bijvoorbeeld belastingen en kansen voor jou als ondernemers.

Doelstelling
Zakelijk Ondernemen heeft als doelstelling om (toekomstige) ondernemers te informeren over allerlei zaken die bij het opstarten van een eigen bedrijf gebruikt worden. Te denken valt aan het starten van een affiliate website, webshop of het opzetten van een fysieke winkel.

Commerciële doelen
De kosten voor het onderhouden van Zakelijk Ondernemen worden terugverdiend door het gebruik maken van advertenties. De gepubliceerde content is desniettemin onafhankelijk gepubliceerd. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van cookies. Lees meer over cookies door op deze link te klikken of bezoek de website van de consumentenbond.

Auteursrechten
Artikelen zonder bronvermelding zijn gemaakt door Zakelijk Ondernemen. Bij artikelen die door andere auteurs geschreven zijn is boven- of onderaan de pagina een bronvermelding opgenomen.